Σχετικά με τη δράση

Ξέρω ότι ίσως να μη δίνεις πολλή προσοχή στην πολιτική και ότι οι πολιτικοί σου φαίνονται απόμακροι. Πρόκειται όμως για μία σχέση και όπως κάθε σχέση χρειάζεται επικοινωνία και από τις δύο πλευρές για να λειτουργήσει.

Η πολιτική δεν είναι ο μόνος δρόμος για τις αλλαγές που επιθυμούμε, είναι όμως ένας συμμετοχικός δρόμος που, εάν τον βαδίσουμε όλοι μαζί, οι αλλαγές μπορούν να είναι ουσιαστικές και να αφορούν την καθημερινότητα όλων μας. 

Σε μια εποχή που η συμμετοχικότητα διευκολύνεται μέσω της τεχνολογίας, είναι πολύ πιο εύκολο να είμαστε σε επαφή και να μοιραζόμαστε απόψεις. 

Το #epimenoumedytika είναι μία πλατφόρμα που θα είναι μόνιμα online και σκοπός της είναι να συγκεντρώσει τις φωνές όλων των νέων πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Οραματιζόμαστε έναν χώρο δημιουργικό και αμφίδρομο, όπου ο καθένας θα μπορεί να καταθέτει τις ιδέες του.

 

Από τη δική μου πλευρά αυτής της σχέσης δεσμεύομαι ότι οι ιδέες αυτές θα συζητηθούν με τον καθένα χωριστά. Μέσα από μία ομαδική διαδικασία θα επιλέξουμε αυτές που θα προταθούν για να συμμετέχουν στον εθνικό σχεδιασμό ανασυγκρότησης του κράτους.

Συμπλήρωση ερωτηματολογίων

 

Οι ερωτήσεις της παρούσας φόρμας είναι προαιρετικές και μπορείς να απαντήσεις σε όσες από αυτές επιθυμείς. Για τη διευκόλυνσή σου οι ερωτήσεις είναι κατηγοριοποιημένες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρέπει να απαντήσεις σε ερωτήσεις όλων των κατηγοριών. Στο τέλος του κάθε ερωτηματολογίου μπορείς, σε περίπτωση που το επιθυμείς, να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, ώστε να λάβεις μέρος στη συζήτηση ή/και να έρθουμε εμείς σε επικοινωνία μαζί σου.

Η επεξεργασία των ερωτηματολογίων θα εξασφαλίζει την πλήρη ανωνυμία και την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου!

Κάνε κλικ στα παρακάτω θέματα για να μοιραστείς τις ιδέες σου: 

Τοπικά Θέματα & Περιβάλλον

Εργασία &
Οικονομία

Κράτος 

Εκπαίδευση

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το #epimenoumedytika Youth Edition μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στα: